ISO 5765-1:2002

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٦ سبتمبر ٢٠٠٢

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose

ملفات الوثيقة ISO 5765-1:2002

الإنجليزية 14 صفحات
الإصدار الحالي
119.2 USD

مجال الوثيقة ISO 5765-1:2002

ISO 5765-1|IDF 79-1:2002 specifies an enzymatic method for the determination of the lactose content of all types of dried milk, of ice-mixes in dry form in the presence of other carbohydrates and reducing substances, and of processed cheese.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 24589-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Examples of good practice for the management of assets of water supply and wastewater systems — Part 2: Wastewater systems
ISO/TS 20721:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Absorbable implants — General guidelines and requirements for assessment of absorbable metallic implants
ISO/IEC TS 20540:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information security, cybersecurity and privacy protection — Testing cryptographic modules in their field
ISO 834-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Fire-resistance tests — Elements of building construction — Part 1: General requirements